Usaldusväärne lemmikloomatoit: Heidi Hanso lemmikud söövad igapäevaselt Pro Plani toitu - Blogi - PetCity.ee

20.02.2023

Usaldusväärne lemmikloomatoit: Heidi Hanso lemmikud söövad igapäevaselt Pro Plani toitu

Autor: Julija Abram, DVM, Eesti Väikeloomaarstide Seltsi president

Julija Heidist

Heidiga tutvusime me läbi „Lemmikute lemmiku“ saate, kus tema oli saatejuht ja mina siis see intervjueeritav. Eks ma olin natuke sabinas, aga kuna polnud esimene kord intervjuud anda, siis võtsin ennast kokku. Mäletan, et Heidist oli too kord palju abi, sest ta tuli oma positiivsusega ja „võtame rahulikult nii mitu korda, kui vaja“-suhtumisega. Ta jäi mulle hästi meelde! Õnneks, sai tollest kohtumisest mitu uut ja uut kohtumist, mille jooksul me õppisime üksteist paremini tundma ja siis hakkasin teda juba ka Instagrammis jälgima. Mulle nii tohutult meeldisid tema pesukarud ja haned ja kogu see talu elu!

Heidi tegi too kord koostööd ühe teise toidu brändiga ja ma salaja mõtlesin, et küll oleks tore Heidiga koostööd teha – meie ellusuhtumine ja vaated sobisid hästi kokku, aga sellist koostööd pakkuda nagu ei julgenud. Kuniks, Heidi ise minu poole pöördus! Ma mäletan, et olin nii nii rõõmus selle üle, et ta just Pro Plani peale mõtles ja loomulikult olin ülima hea meelega nõus – tingimusel, et ta enne proovib toitu oma lemmikute peal – kui sobib, siis jätkame, kui ei, siis läheme sõpradena lahku ja jälgime üksteist edasi sotsmeedia vahendusel. Ma olen kindlal veendumusel, et ma teen koostööd ühe imelise brändiga, aga see ei pruugi (ja ei peagi) kõikidele sobima. Mul on hea meel, et Heidile ja tema armsatele loomadele, sobib!

HEIDI HANSO

Teletoimetaja, saatejuht, maaeluentusiast ja suunamudija. Tele- ja talunägu.

Heidi kirjutab: "Kui ma toimetasin ja juhtisin loomasaadet “Lemmikute lemmik,” oli mul suurepärane võimalus süveneda kvaliteetsete lemmikutoitude kirjusse maailmasse. Mis seal salata, Pro Plan jäi mulle kohe silma oma suurepärase presenteerija Julija tõttu, kes jagas läbi intervjuude televaatajatele oma võimsaid teadmisi väga selgel ja lihtsasti vastuvõetaval moel.

Kuigi me rääkisime märksa laiematel teemadel kui loomatoit, sai mulle selgeks, et Pro Plani tooteid saab usaldada. Mul tekkis huvi testida ja ma pole sekundikski pidanud pettumust tundma.

Pajuvärava talus söövad igapäevaselt Pro Plani toite kolm koera, kolm kassi ja kaks pesukaru. Nõnda juba üle aasta. Ma valin väga, millega oma loomi toidan ja saan jagada vaid kiidusõnu.

Hea näide on meie väike must koer Süstik, kelle karv lihtsalt kogu aeg läigib. Varasamalt märkasin, et kui toit koera päris hästi ei toetanud, pleekis ta karv kiirelt ära.  Enamasti kasutame tundlikule seedimisele mõeldud toite, aga aeg-ajalt katsetan rõõmuga teisigi. Söödavus on hea nii karude, koerte kui kasside poolt. Kassid on konservide nimel valmis kasvõi trompetit puhuma. Põnev on vaadata meie halli-valget nurrumootorit, 10-kuust hiljuti kastreeritud Olev Hunti, kes on kassipojast peale ainult Pro Plani toite saanud. Nii võimsat, tervet ja suurekasvulist, toetatud organismiga kassi pole mul õnnestunud enne üles kasvatada

Olen südamest tänulik ja julgen rõõmuga Pro Plani ka oma jälgijatele tutvustada."

Kui soovid Heidi ja Pajuvärava Talu koerte, kasside, pesukarude ning muude loomade tegemistel silma pea hoida, hakka tema sotsiaalmeedia kontode jälgijaks:

Instagram

Facebook

Tutvu Pro Plan toiduvalikuga siit!

 

Seotud tooted:

PetCity Blog:

Kõik postitused